top of page

zo 15 mrt

|

RAY

PERFECT WEDDING 15 MAART

Een volledige namiddag waarin je praktische tips en tricks en inspiratie meekrijgt voor de organisatie van je mooiste dag, alvast wat dingen kunt uitproberen en waarvan je tenslotte weer huiswaarts keert met enkele romantische beelden van jullie twee.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
PERFECT WEDDING 15 MAART
PERFECT WEDDING 15 MAART

Tijd en locatie

15 mrt 2020 13:30 – 17:30

RAY , Klein Turkije 20, 9000 Gent, België

Gasten

Over het evenement

Een dag vol indrukken en belevingen

Er komt heel wat kijken bij de voorbereiding van een huwelijk. Een fotograaf regelen, uitnodigingen, tafelschikkingen, een decoratiethema, bloemen, haar en make-up van de bruid ... 

De to do-lijst lijkt eindeloos! En dat komt natuurlijk bovenop al je gewone dagelijkse activiteiten en verplichtingen. Huwelijksfotografe Nadia en weddingplanner Nele zien het maar al te vaak gebeuren bij de koppels waarmee ze werken. 

Ze stelden zichzelf dan ook de vraag hoe ze die ingewikkelde voorbereiding wat aangenamer en vooral vlotter kunnen maken. Het antwoord: ‘Plan your perfect wedding’, een volledige namiddag vol inspiratie en

testmogelijkheden.

Mooie setting, mooie resultaten

We willen er geen koele beurs van maken, maar een sfeervolle namiddag waarin de koppels in alle rust inspiratie kunnen opdoen. Daarom nodigen we de gelukkige paren uit in een mooie omgeving en voorzien we de nodige hapjes en drankjes. 

Als weddingplanner kan Nele de koppels heel wat tips & tricks meegeven, terwijl er ook verschillende voorbeeldsettings met (tafel)decoratie opgesteld staan als inspiratie voor het feest. 

De bruidjes in spe kunnen ook hun bruidsmake-up en -kapsel al een keertje uittesten en Nadia sluit af met een kleine koppelshoot. Op-en-top romantisch en in een slag zijn de koppels heel wat inspiratie en ideeën rijker. 

Quality time op z’n best!

 

Wat kan je verwachten vandeze dag:  

- Een gezellige namiddag, met de nodige hapjes en drankjes.  

- Wedding planner Nele van "Pop The Question" geeft jullie praktische tips en tricks mee voor de organisatie van jullie mooiste dag.  

- Nadia van "El Makhfi Fotografie" neemt de tijd om al een paar romantische beelden te schieten van elk koppel.  

- Er worden decoratieve settings opgesteld zodat jullie alvast wat inspiratie kunnen opdoen voor de tafels, ceremonie ... 

- Laat je haar of make up voor jouw grote dag al eens testen 

*** INFO: tickets zijn per koppel. 

Tickets

  • Plan Your Perfect Wedding

    € 35,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page